Old Woods

Ștergerea contului

Îți poți șterge oricând contul de Old Woods: intră în cont, deschide Setările și, chiar la sfârșit, alege Șterge-mi contul. Eroul, scrisorile, punctele și podoabele tale se șterg pentru totdeauna.
Dacă nu poți intra în cont, folosește Ți-ai uitat parola? de pe prima pagină. Cu o adresă de email confirmată primești un link pentru o parolă nouă și apoi îți poți șterge contul din Setări. Altfel, scrie acolo că vrei să-ți fie șters contul, iar mesajul ajunge la paznic, care va șterge contul.